2018 de Weerribben

Op zaterdag 9 juni  ben ik mijn geluk wezen beproeven bij de wieden: eerst bezocht ik de Weerribben op zoek naar de geoorde fuut.  Verder werd ik bezig gehouden door de zwarte sterns die fraai hun vis-kunsten vertoonden. Het is een hele kunst deze zeer wendbare vogels te volgen. Vervolgens ben ik op de terugweg nog even bij de Auken langs gegaan waar vooral de reigers prominent aanwezig waren.

Zaterdag 16 juni heb ik eerst een bezoekje gebracht aan de weerribben, maar mijn favoriete plekje was bezet door een kudde schapen. Daarom heb ik de toren maar bezocht met als uitkijk een veel zuidelijker gebied met de wand voor oeverzwaluwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Positieve reacties sterken me zo door te gaan terwijl negatieve reacties me uitdagen de site te verbeteren.

Je gegevens worden opgeslagen en bewaard om eventueel een antwoord te kunnen geven. Voor meer informatie kijk bij privacy reglement.
Je e-mail adres wordt opgeslagen en bewaard om eventueel een antwoord te kunnen geven.