2021 Archemerberg

Van alle kanten kreeg ik te horen dat er een lammergier op de Archemerberg gesignaleerd was, maar omdat ik moest werken kon ik niet direct gaan kijken. Vrijdagavond 7 mei was de eerste gelegenheid, met zon (foto 1). Een dag later was het bewolkt en regenachtig.

Dinsdag 18 mei had ik tussen de buien door weer even tijd de lammergier op te zoeken. Ze was na een uitstapje naar Noord Friesland via Drenthe weer terug op de Archemerberg gekomen. Waarschijnlijk beviel haar de belangstelling van de vele bezoekers daar wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Positieve reacties sterken me zo door te gaan terwijl negatieve reacties me uitdagen de site te verbeteren.

Je gegevens worden opgeslagen en bewaard om eventueel een antwoord te kunnen geven. Voor meer informatie kijk bij privacy reglement.
Je e-mail adres wordt opgeslagen en bewaard om eventueel een antwoord te kunnen geven.