2021 Exloo

“Dankzij” corona zaten we nu niet in Spanje maar moesten we thuis blijven. Een mooie gelegenheid om op 19 april weer eens naar Exloo te rijden. Door het relatieve koude weer waren er nog weinig zangvogeltjes te zien. Ik hoorde wel de baardmannetjes en een rietzanger maar kon ze niet zien. Er kwam 1 blauwborst en bruine kiekendief voorbij, zonder dat ik ze kon fotograferen. Maar alles werd meer dan goedgemaakt door een roerdomp en waterral die op bijna dezelfde plek voorbij kwamen.

Op 17 juni was het bloedheet en kon ik mijn nieuwe camera instellingen even uitproberen

Dinsdag 26 oktober ben ik weer eens naar Exloo gereden, maar tot mijn schrik was het gebied afgesloten. Deze torenvalk dacht er het zijne van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Positieve reacties sterken me zo door te gaan terwijl negatieve reacties me uitdagen de site te verbeteren.

Je gegevens worden opgeslagen en bewaard om eventueel een antwoord te kunnen geven. Voor meer informatie kijk bij privacy reglement.
Je e-mail adres wordt opgeslagen en bewaard om eventueel een antwoord te kunnen geven.