2021 Fortmond

Het bijna jaarlijks terugkerend uitje naar Fortmond met de bekende toren van de vroegere steenoven waar de slechtvalk nestelt. Op 22 april liet het echtpaar zich zien.

Op 8 juni ben ik samen met Gosse naar Fortmond geweest waarbij de slechtvalken zich meteen lieten zien. Helaas stond mijn camera nog in de verkeerde instellingen. Toen ik die had aangepast waren ze verdwenen en bleven ze weg. Gelukkig was er voldoende alternatief om te fotograferen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Positieve reacties sterken me zo door te gaan terwijl negatieve reacties me uitdagen de site te verbeteren.

Je gegevens worden opgeslagen en bewaard om eventueel een antwoord te kunnen geven. Voor meer informatie kijk bij privacy reglement.
Je e-mail adres wordt opgeslagen en bewaard om eventueel een antwoord te kunnen geven.