Terugbetaal- en retourneringsbeleid.

Overzicht

Ons restitutie- en retourbeleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.
Om in aanmerking te komen voor retournering moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.
Om uw retourzending af te ronden, hebben wij een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Er wordt alleen terugbetaald indien:
* de verpakking duidelijke gebruikssporen heeft
* de foto beschadigd is
* het artikel binnen 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Terugbetalingen

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als uw verzoek wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen veertien dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of originele betaalmethode toegepast.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij. Het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als u dit allemaal heeft gedaan en uw teruggave nog steeds niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via het contactformulier aan de rechter kant.

Omruilen

Wij vervangen artikelen alleen als deze beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail via het contactformulier aan de rechter kant en stuur je artikel na overleg op.

Verzending

Om uw product te retourneren, dient u uw product te sturen naar het adres wat u per email toegestuurd krijgt.
U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten voor de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken.
Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die nodig is voordat uw geruilde product u bereikt, variëren.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via het contactformulier aan de rechter kant voor vragen over terugbetalingen en retourzendingen.