2017 Duursche Waarden

Hoewel het een donkere dag was en er weinig verschillende soorten te zien waren heb ik me 11 maart aardig kunnen vermaken met baltsende futen en vechtende meerkoeten.

Zaterdag 1 april ben ik om half zes opgestaan om naar Piaam te gaan en daar heb ik blauwborsten gefotografeerd. Vervolgens ben ik op de terugweg even langs mijn vertrouwde plekje gereden om te zien  of er nog wat te beleven viel, maar het was erg rustig.

Zondag 2 juli zou het weer ‘s middags beter worden, dus heb ik mijn geluk weer eens beproefd op de vertrouwde stek. De twee zeearenden kwamen langs, geëscorteerd door een visdief  en gingen er eens voor zitten, maar vlogen na 1,5 uur helaas de verkeerde kant op: van ons weg.

Maandag 20 november was het grauw en regenachtig weer. Toch er op uit getrokken en niet ontevreden thuis gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Positieve reacties sterken me zo door te gaan terwijl negatieve reacties me uitdagen de site te verbeteren.

Je gegevens worden opgeslagen en bewaard om eventueel een antwoord te kunnen geven. Voor meer informatie kijk bij privacy reglement.
Je e-mail adres wordt opgeslagen en bewaard om eventueel een antwoord te kunnen geven.